Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.

Cum să combinați blugii și aspectul elegant: 16 idei perfecte

Cunoscuți pentru versatilitatea și confortul lor, blugii sunt elementul de bază din orice garderobă. Capacitatea lor de a se adapta la o mare varietate de stiluri și look-uri le face un element esențial în modă pentru toate vârstele. În prezent, tendința modei sustenabile a căpătat o mare relevanță, fiind un aspect din ce în ce mai important pentru cei care doresc să își actualizeze garderoba. În acest articol vă aducem 18 idei de look-uri perfecte pentru diferite ocazii folosind noua noastră colecție de blugi.

De unde știu dacă un blugi mi se potrivește?

A determina dacă o pereche de blugi ți se potrivește este esențială pentru a obține un aspect impecabil. În primul rând, acordați atenție potrivirii în talie; Blugii trebuie să se potrivească confortabil, fără a fi strâmți sau prea largi.

Lungimea este si ea cruciala, cel mai convenabil este ca ajung pana la glezna, intrucat iti permit sa porti pantofi intr-un mod elegant. Apoi observați cum se potrivesc la șolduri și coapse; Ar trebui să urmeze linia naturală a corpului tău fără riduri sau slăbiciune excesivă. În cele din urmă, verificați fundul; blugi care ți se potrivesc bine, evidențiază-ți curbele fără a se comprima.

Tipuri de blugi: pe care să-l porți?

Ei bine, această întrebare este într-o zonă gri și nu există un singur răspuns ideal. De exemplu, blugii cu picioare largi, in tendinte in prezent, ofera confort si un look relaxat. Dacă cauți să-ți lungi vizual picioarele, optează pentru blugi cu fante la tiv, care adaugă o doză de stil. Cele cu croiala dreaptă sunt o opțiune clasică și versatilă care se adaptează aproape oricărei ocazii.

Dacă te întrebi dacă blugii pot face parte dintr-un look elegant, răspunsul este da. La evenimentele formale, nu ezita sa porti blugi bine selectati, precum pantaloni cargo trendy sau chiar cei cu imprimeuri.

Cheia este să știm cum să le combinăm în mod corespunzător cu alte îmbrăcăminte și accesorii pentru a transmite ceea ce ne dorim, făcându-ne în același timp să ne simțim confortabil cu noi înșine.

Tendință totală denim

 

Tendința totală a denimului este aici pentru a rămâne. Acest stil îndrăzneț și versatil implică purtarea blugilor atât în partea de sus, cât și în partea de jos, creând un ansamblu de denim din cap până în picioare.

Combină blugii tăi sustenabili cu o cămașă din denim de același ton sau cu o vestă din denim. Nu vă fie teamă să experimentați cu diferite nuanțe și texturi de denim pentru un efect și mai izbitor.

Blugi pentru zilele de birou

 

Tocmai versatilitatea blugilor ii face cei mai buni prieteni atunci cand te imbraci pentru a merge la birou. Considerate adesea o îmbrăcăminte casual, pot fi adaptate cu ușurință mediului de lucru. Optând pentru croieli mai subțiri și nuanțe mai închise de blugi, combinate cu bluze elegante și jachete structurate, vă permite să creați un aspect profesional fără a sacrifica confortul. Această combinație inteligentă de modă îți va permite să te simți confortabil cu tine însuți și, în același timp, să fii confortabil. Aici vă lăsăm 4 idei de look-uri pentru birou create cu blugi din noua noastră colecție, pentru a vă inspira:

UITE 1

 look pantalón marrón y camisa blanca

UITE 2

 look pantalón, blazer y top negros

UITE 3

look pantalón de jeans, chaleco y remera blanca

UITE 4

 pantalón negro, chaleco y camiseta negros

Look cu blugi pentru noapte

 

Doar schimbând câteva puncte cheie, poți transforma denimul în cea mai bună opțiune pentru nopțile de ieșire. Cheia este alegerea blugilor în culori închise sau cu detalii izbitoare, combinați cu bluze senzuale, jachete din piele ecologică și tocuri. Apoi, adaugă accesorii statement și poate un machiaj puțin mai dramatic pentru a completa aspectul. Acestea sunt 4 idei de look-uri pentru noapte cu denimul nostru închis din noua colecție.

UITE 1

 

UITE 2

UITE 3

 

UITE 4

 

Street style cu blugi

Street Style este o sărbătoare a modei urbane și a personalității acestei piese vestimentare iconice. Pe străzile orașelor din întreaga lume, blugii au devenit o piesă fundamentală în garderoba celor care caută un stil modern și relaxat. Aici, blugii sunt combinați cu tricouri grafice, adidași și accesorii care vă strigă personalitatea pentru a crea un look proaspăt și contemporan. Stilul stradal vă permite să exprimați individualitatea și creativitatea prin combinații care reflectă energia și spiritul vieții urbane. Aici vă lăsăm câteva opțiuni cu blugii noștri:

UITE 1

 

UITE 2

 

UITE 3

 

UITE 4

 

Combinații cu blugi pentru ocazii formale

 

Îndrăznește să provoci noțiunea tradițională că blugii sunt exclusiv casual. Aici, vă împărtășim prin imagini cum blugii pot fi o alegere sofisticată și adecvată pentru evenimente formale dacă sunt tratați cu pricepere. Secretul este să selectezi blugi de înaltă calitate, din bumbac organic, de exemplu, și să-i împerechezi cu bluze de mătase, jachete structurate, tocuri înalte și accesorii elegante, printre altele. Aceste combinatii creeaza un echilibru perfect intre confort si un stil mai formal, transmitand astfel seriozitate cat si profesionalism. Unele opțiuni ar putea fi:

UITE 1

 

UITE 2

 

UITE 3

 

Concluzie

Putem incheia spunand ca iti va placea sa ai blugi perfecti in dulap, pentru ca ii poti adapta pentru fiecare zi si fiecare ocazie. Astfel, îți vei reduce nivelul de consum, economisind bani și spațiu. Niciodată nu este prea târziu să începem să consumi mai conștient, din moment ce, în această lume în continuă evoluție, moda sustenabilă a devenit un imperativ etic și stilistic. Blugii, cu capacitatea lor de a se transforma și de a se adapta la diferite stiluri, sunt o alegere inteligentă pentru toți cei care doresc să îmbine eleganța și responsabilitatea față de mediu în ținutele lor.

Alege intotdeauna haine de la marca Clotsy , deoarece este un magazin de imbracaminte sustenabil , prezinta o varietate de articole vestimentare din bumbac organic , tesatura de in , vascoza si tencel. Vă recomand să vizitați fiecare dintre colecțiile lor, în special colecția de îmbrăcăminte pentru femei 100% bumbac .

Mai mult, așa cum am văzut pe parcursul acestui articol, în noua colecție de blugi puteți găsi ceea ce va fi piatra de temelie a garderobei dvs., permițându-vă să treceți fără efort de la zi la noapte și de la casual la formal. Uită-te la toate tipurile de blugi care există.

Data viitoare când te vei confrunta cu dilema cu ce să porți, amintește-ți că blugii bine asorți pot fi răspunsul perfect, atât pentru stilul tău personal, cât și pentru planetă.

Continuați să citiți: combinarea verdelui și a gamei sale , color blocking , trend preppy , look casual , stil supradimensionat , îmbrăcăminte estetică și colorimetrie în modă , cu fiecare dintre acestea veți avea toate cunoștințele necesare pentru a vă combina look-ul în funcție de ocazie.

Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés

equipo clotsy brand

Auteur : Équipe de la marque Clotsy

Marque Clotsy est composé d'un équipe de personnes engagées avec lui prendre soin de la planète et de la production de mode éthique. Tous les vêtements Clotsy sont fabriqués dans des ateliers locaux en Espagne et au Portugal, en utilisant des matériaux durables qui prennent soin à la fois de la planète et de la peau de leurs clients. Nous apprécions l'opinion de notre communauté, nous sommes donc toujours proches d'eux et prêts à écouter leurs idées et opinions via différents canaux, tels qu'Instagram, Telegram, Email et Tiktok.

Panier

Plus de produits disponibles à l'achat

Votre panier est vide.